Skip to main content

Openingsdansen bruiloft

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hoe tof is het om het feest te kunnen beginnen met jullie eigen openingsdans? Wij maken heel graag voor jullie een dans die echt bij jullie past. Wij leren jullie dan ook graag eerst een beetje kennen tijdens een vrijblijvend gesprekje vooraf, waarin we bespreken wat jullie wensen zijn. Welke muziek, een mix van verschillende nummers of maar één nummer? Dansen jullie samen of willen jullie nog anderen betrekken in jullie dans, welke dansstijlen vinden jullie leuk? Er is heel veel mogelijk!

Het aantal lessen hangt helemaal af van jullie eventuele ervaring, duur van de dans en oefentijd thuis, maar ligt meestal tussen de 3 en 5 afspraken van 1 tot 1,5 uur per keer.

De kosten bedragen € 50,00 per uur exclusief BTW bij een minimale afname van 4 uren les. Let op: dit is het tarief voor wanneer er slechts één docent nodig is. Soms is het nodig om een of meer van de lessen door twee docenten te laten geven. Dit zullen wij dan vooraf met jullie bespreken. Hiervoor geldt een meerprijs van € 35,00 per uur exclusief BTW.

Stuur ons gerust voor meer informatie een mail met jullie telefoonnummer en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.