Skip to main content

Over ons

Desiree Lips

Desiree Lips volgt sinds 2010 danslessen bij Ingeborg, maar danst al sinds haar jeugd. Toen Stichting Welzijn Hoeksche Waard stopte met het aanbieden van danslessen heeft zij samen met Ingeborg de dansschool DancingWise opgericht. Naast de organisatie en administratie van de dansschool, is zij met haar enorme passie voor dans zelf begonnen met het maken van choreografieën en incidenteel danslessen gaan overnemen van Ingeborg. Omdat zij zoveel plezier beleeft aan dansen en het aan het overbrengen van haar passie, heeft zij dit in 2019 officieel gemaakt door het certificaat Docent Kidsdance te behalen en geeft zij sinds 2019 binnen DancingWise danslessen aan kinderen vanaf 4 jaar, maar daarnaast ook aan volwassenen. Ze vindt het geweldig om leerlingen plezier te laten beleven met dans en de kinderen die meer willen en kunnen, door een goede basis te leggen, klaar te stomen voor het serieuzere werk in de lessen bij Ingeborg. Haar 3 dochters heeft ze van jongs af aan al kunnen besmetten met het dansvirus. Zij dans(t)en alledrie met veel plezier en succes in de (selectie)dansgroepen van DancingWise. Naast DancingWise heeft Desiree nog een tweede bedrijf, namelijk Healthy Mission, waarin zij werkt als Orthomoleculair Voedingsadviseur en Leefstijlcoach.

Ingeborg van Weissenbruch

Ingeborg van Weissenbruch is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdamse Dansacademie), uitvoerend moderne dans, Bachelor of Dance in 2006. Inmiddels is zij sinds 2002 werkzaam als danseres, dansdocente, coach en choreograaf (voorheen bij o.a. Codarts, Havo/VWO voor Muziek en Dans, Noes Fiolet Studio's en Dansatelier Den Haag en momenteel naast DancingWise ook bij het Albeda Dans College en MBO Zuidwest). Dit doet zij op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen; van mensen die één uur in de week recreatief dansen tot leerlingen die voorbereid willen worden op het dansvakonderwijs, semi-professionals en (aankomende) professionals. 

Voor de oprichting van DancingWise op 1 januari 2016 was Ingeborg al sinds 2004 via Stichting Welzijn Hoeksche Waard actief als dansdocente in De Lindenhoeve. In haar lessen vindt ze het belangrijk dat je FUN hebt. Ingeborg daagt je uit het beste uit jezelf te halen en, met de woorden "Het komt altijd allemaal goed!”, vooral in jezelf te geloven!