Skip to main content

Ben jij op zoek naar een leerzame maar ook actieve stage?

Volg jij een dans(instructeur)-opleiding en zoek jij een stageplek?

Dan ben jij bij dansschool DancingWise aan het juiste adres!

Wat kun jij verwachten?

Binnen dansschool DancingWise is het mogelijk om stage te lopen. Of het nu gaat om een kijk- en/of lesgeefstage, bij onze dansschool krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Eerst zul je de lessen observeren, om een goed beeld te krijgen van hoe een dansles nu in elkaar steekt, maar ook om de leerlingen te leren kennen. Vervolgens maak jij zelf een warming up en/of cooling down, die je dan aanleert aan de groep. De volgende stap zal zijn dat je steeds een stuk meer van de les over zal nemen, tot je uiteindelijk succesvol, zelfverzekerd en vol enthousiasme een volwaardige les geeft. Wij werken elk jaar naar een eindpresentatie. Van jou wordt verwacht dat je een choreografie maakt voor de groep die jij lesgeeft zodat zij deze kunnen presenteren. Ook wordt van jou verwacht actief mee te denken over het organiseren en uitvoeren van een dansevenement, maar ook dat je aanwezig bent en meehelpt achter de schermen, om alles in goede banen te leiden.

Wat wordt van jou verwacht?

Een uitstekende motivatie om je stage bij dansschool DancingWise succesvol te kunnen volbrengen. Je bent betrokken bij de dansleden, leergierig, ondernemend, heb je doorzettingsvermogen en discipline, je bent betrouwbaar en kunt omgaan met feedback. Dansschool DancingWise voldoet aan alle criteria voor beroepspraktijkvorming en zal als erkend leerbedrijf bijdragen aan het opleiden van MBO-scholieren.

Word jij hier enthousiast van? 

Stuur dan een sollicitatiebrief met c.v. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.