Shell we dance

1 april 2020

Op 8 maart heeft onze groep Alternate Perception hun 2e wedstrijd van dit seizoen gedanst en onze groep Alternate Impression heeft hun allereerste wedstrijd gedanst. Dit keer reisden we af naar Hoofddorp. Het werd een lange dag aangezien de teams in verschillende shows moesten dansen. Voor de meiden van Alternate Impression was alles nieuw en even spannend, maar het optreden ging eigenlijk supergoed! En dat voor een allereerste keer!

Alternate Perception danste deze show in hun nieuwe outfits. Wat zagen ze er tof uit! Ze deden zeker niet onder voor de ervaren teams waartegen ze moesten opboksen. Ook bleven de aanpassingen in de choreografie en het cleanwerk niet onopgemerkt! 

Wij zijn supertrots op alle meiden!

In verband met de coronacrisis werd dit helaas de laatste wedstrijd van het seizoen. :-( 

13 januari 2020

Op 12 januari heeft Alternate Perception hun eerste wedstrijd van het seizoen gedanst in Vlaardingen. Vanaf dit jaar dansen zij in de hoogste (volwassen) categorie en moeten zij opboksen tegen heel wat ervaren teams. Ondanks dat zij niet in de prijzen zijn gevallen kregen ze alleen maar lovende woorden van de jury. Intussen trainen ze hard verder en zullen ze op 8 maart hun tweede wedstrijd dansen. 

Onze junioren van onze nieuwe groep Alternate Impression zullen, ook op 8 maart, hun allereerste wedstrijd dansen. De nieuwe outfits zijn inmiddels uitgezocht en de trainingen zijn in volle gang. Super spannend voor deze kinderen zo'n eerste wedstrijd!

 

 

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map